ΠΙΣΩ
Παιδιατρικοί Έλεγχοι στο Πανόραμα

Παιδιατρικούς ελέγχους σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Πανοράματος διοργανώνει τις επόμενες ημέρες ο δήμος σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΟΤΑ, την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και τους τοπικούς παιδιάτρους. Οι έλεγχοι αφορούν τα παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία, αλλά και το δημοτικό παιδικό σταθμό Πανοράματος. 

Οι έλεγχοι, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο οποίο συμμετέχουν 154 ΟΤΑ απ' όλη τη χώρα. Οι δράσεις αφορούν σε θέματα πρόληψης και παροχής υγείας, με μετρήσεις για διάφορα ιατρικά θέματα, όπως η παχυσαρκία και η σκολίωση, αλλά και ενημερωτικές πρωτοβουλίες, όπως η αντικαπνιστική εκστρατεία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος στο Δήμο Πανοράματος κ.Νίκη Ιακωβίδου τηλ. 2313 301038.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com